Despre noi

Cresa sector 1, Bucuresti.
Suntem prima cresa din Bucuresti, deschisa 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. Locaţia noastră este situată central, în sectorul 1, în zona Piata Victoriei, lângă Statuia Aviatorilor. Astfel suntem uşor accesibili din toate zonele centrale, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Domenii, Piata Dorobanti, Piata Charles de Gaulle (televiziune). De asemenea suntem pe ruta multor părinţi care lucrează în zona de nord a Bucureştiului, în Bucurestii Noi, în Baneasa, în Pipera.

Vrem să vă ajutăm să vă creșteți copilul în siguranță și sub supraveghere medicală. Alături de noi este o echipă de medici, cu experienţă în pediatrie,  psihiatrie.

Transparenta este unul din lucrurile pe care punem mare pret. Astfel educatoarele va stau la dispozitie oricand pentru a va spune cum a decurs ziua copilului dumneavoastra. In plus aveti la dispozitie sistemul online de supreveghere video, disponibil atat pe laptop cat si pe tableta sau smartphone, astfel incat puteti sa il vedeti in orice moment din zi. Si asta absolut gratuit.

Principalul obiectiv este de o oferi părinţilor un loc care favorizează învăţarea, dezvoltarea şi starea de bine a fiecărui copil aflat în grija noastră. Mediul în care vom acomoda copilul dumneavoastră este sigur, primitor, curat, relaxat și cu multiple resurse. Oferim activități stimulante, bine planificate, atât în interior cât şi în exterior, astfel încat să îndeplinim nevoile şi interesele fiecăruia dintre copii.

Supraveghetorul este acolo pentru a facilita copilului explorarea  şi creativitatea. Astfel totul se împletește şi copilul învaţă în ritmul propriu…Copilul învaţă jucându-se. Prin încurajare, laudă, respect, afecţiune, suport, ţintim spre a ajuta fiecare copil să-si câştige independenţa, încrederea în el insuşi, starea de bine emoţional. Noi vom trata copiii cu respect prin încurajarea comportamentului pozitiv de vorbire şi ascultare a copiilor.